Damespatronen
Patronen voor vrouwen

Er zijn 26 producten.

per pagina
Toont 1 - 21 uit 26 items
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Een rechte, stoere jacket Door de asymmetrische rits aan de voorkant, krijgt de jas een stoere maar stijlvolle toets De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje, Het patroon gaat van maat 32 tem 46, En krijgt moeilijkheid "Advanced"

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Een sporttop! Maak hem perfect op jouw maat in de kleuren die je zelf wil! De top is volledig gevoerd en heeft zakken voor vulling ;-) Een misthave voor de selfmade sportsters onder ons

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Hoewel de Harwoord jurk er eenvoudig uitziet, is het een patroon waarmee je veel kanten opkan Door de twee delen van het voorpand, kan je door middel van contrast in stoffen of paspel een heel speels effect bekomen

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  De Nicola is een prachtige hemdsjurk. Een zachte V kraag en knopenpad benadrukken het gezicht De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd Het patroon krijgt moeilijkheid "Average" tot “Advanced”, afhankelijk van hoe je de jurk afwerkt

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Een simpel,makkelijk te maken, maar stijlvol rokje. Aansluitend model met elastische tailleband. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje, Het patroon gaat van maat 32 tem 46, En krijgt moeilijkheid “Very Simple”

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Dit patroon combineert het comfort van een t-shirt en de elegantie van een blouse. Het patroon is ideaal voor jersey en tricot stofjes. Enkel beschikbaar als PDF patroon

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  De Crescent rok is een gerimpelde rok met een nauw aansluitende tailleband. Aan jou de keuze of je gaat voor veel of weinig volume.

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Een zeer vrouwelijke aansluitende vest die instant een zandloper taille geeft. Dit moderne jasje kan perfect voor werk, weekend of een avondje uit.

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Weekend jas met een brede halslijn en een aanspannende taille De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd Het patroon gaat van maat US 0-16, EU 32-44

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Deze is mijn absolute topfavoriet van de recente Sewahoflic patronen De Davie jurk voelt aan als een T-shirt , maar ziet er veel stijlvoller uit door de prachtige princes naden. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd Het patroon krijgt moeilijkheid "Average" tot “Intermediate”

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Het Granville hemd of blouse is mauw aansluitend met een knoopjespad aan de voorkant. Het is een mooie vrouwelijke versie met een zakelijke toets… een instant klassieker. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd Het patroon krijgt moeilijkheid "Average" tot “Advanced”, afhankelijk van hoe je het hemd afwerkt

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Een fantastisch patroon dat op vele blogs de hemel wordt in geprezen. Een prachtige gracieuze jurk die het beste valt in een zachte en lichte stof. De beschrijving is het Engels, maar makkelijk uitgelegd en hele duidelijke illustraties.

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Mooi aansluitende en vrouwelijke blazer met prinses cut De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje.Het patroon gaat van maat 32 tem 46 en krijgt moeilijkheid "Average".

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Schattig en zomers mouwloos kleedje tot op de knie. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje.Het patroon gaat van maat 32 tem 46 en krijgt moeilijkheid "Simple".

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Een leuk combi patroon van Named. Dit is een finse ontwerpster die stijlvolle maar makkelijk draagbare kleding patronen maakt.De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje.Het patroon gaat van maat 32 tem 46 en krijgt moeilijkheid "Average".

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Een leuk retro patroontje dat ik zeker nog eens ga uittesten. Een bloesjurk met aansluitende taille die geaccentueerd wordt door de naden. De beschrijving is het Engels, maar makkelijk uitgelegd en hele duidelijke illustraties.

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Een beginners patroon van een mooie veelzijdige blouse. Sluit achteraan met 5 knopen of backsnaps. De beschrijving is het Engels, maar makkelijk uitgelegd en hele duidelijke illustraties.

  7,99 €
 • 7,99 €

  Dit leuke patroontje is een vrolijk en jong hemdje én een speels hemdsbloesje. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje Het patroon gaat van maat 32 tem 46, En krijgt moeilijkheid "Average"

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Leuke beginner rok in drie versies Nieuw van Sewaholic!

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Dubbel patroon voor jurk en blouse, Nieuw van Sewaholic! Deze jurk lijkt op een wikkeljurk, maar is het niet aangezien de rok vastzit,

  7,99 €
 • 7,99 €
  Uitverkoop

  Een leuk combi blouse patroon van Named. Dit is een Finse ontwerpster die stijlvolle maar makkelijk draagbare kleding patronen maakt. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje. Het patroon gaat van maat 32 tem 46. En krijgt moeilijkheid "Simple" tot "Average" , afhankelijk welke versie van de...

  7,99 €
Toont 1 - 21 uit 26 items