Nieuwe producten

Aanbiedingen

Informatie

Damespatronen
Patronen voor vrouwen

Er zijn 52 producten.

per pagina
Toont 43 - 52 uit 52 items
 • 17,00 €

  Een beginners patroon van een klassieke elegante jurk. Door een contrasterende riem te maken, kan je met het patroon veel kanten op.De beschrijving is het Engels, maar makkelijk uitgelegd en hele duidelijke illustraties.

  17,00 €
 • 17,00 €

  Een stijlvol patroon met ronde kraag, prinses zoomen en zakken vooraan. de stormflappen en epauletten geven de jas een klassieke uitstraling. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd Het patroon krijgt moeilijkheid "Average" tot “Advanced”, afhankelijk van hoe je de jas afwerkt.

  17,00 €
 • 15,50 €

  Half aansluitende blouse zonder sluiting met verschillende kraag en mouw opties. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd Het patroon krijgt moeilijkheid "Average" tot “Advanced”, afhankelijk van hoe je de jas afwerkt.

  15,50 €
 • 15,50 €

  De Pendrell blouse is een hele vrouwelijke, half aansluitende top. Door de verschillende versies, kan deze blouse verschillende keren in je kast, zonder dat iemand ziet dat het om hetzelfde patroon gaat ! De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd Het patroon krijgt moeilijkheid “Intermediate”

  15,50 €
 • 17,00 €

  Deze jurk is een toppertje voor alle gelegenheden. Het is een aansluitend patroontje met een sweatheart neklijn. De jurk is ideaal voor dames met een peervorm. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd Het patroon krijgt moeilijkheid “Intermediate”

  17,00 €
 • 19,50 €

  Trendy, mouwloze jumpsuit met een “keyhole” vooraanDe beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje.Het patroon gaat van maat 32 tem 46 en krijgt moeilijkheid "Advanced".

  19,50 €
 • 16,75 €

  Schattig en zomers mouwloos kleedje tot op de knie. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje.Het patroon gaat van maat 32 tem 46 en krijgt moeilijkheid "Simple".

  16,75 €
 • 19,00 €

  Mooi aansluitende en vrouwelijke blazer met prinses cut De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje.Het patroon gaat van maat 32 tem 46 en krijgt moeilijkheid "Average".

  19,00 €
 • 19,00 €

  Een leuk combi patroon van Named. Dit is een finse ontwerpster die stijlvolle maar makkelijk draagbare kleding patronen maakt.De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje.Het patroon gaat van maat 32 tem 46 en krijgt moeilijkheid "Average".

  19,00 €
 • 16,75 €

  Een leuk combi blouse patroon van Named. Dit is een Finse ontwerpster die stijlvolle maar makkelijk draagbare kleding patronen maakt. De beschrijvingen zijn in het engels, maar duidelijk uitgelegd in een makkelijk hanteerbaar A5 boekje. Het patroon gaat van maat 32 tem 46. En krijgt moeilijkheid "Simple" tot "Average" , afhankelijk welke versie van de...

  16,75 €
Toont 43 - 52 uit 52 items