Herroepingsrecht

De consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen met uitzondering van patronen. De goederen moeten onbeschadigd zijn. 
 

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen. 

 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. 

Ingeval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.


De goederen worden op risico en kosten van de klanten teruggestuurd naar Babarum , Lindenstraat 50 , 3980 Tessenderlo.
 

Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van ons digitale modelformulier.  Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen wij u direct per e-mail een ontvangstbevestiging van sturen. Binnen uiterlijk 14 dagen na toesturen van het modelformulier dient u de producten terug te sturen.

 

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. 

 

In geval van een herroeping ontvangt u de betalingen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Wij betalen terug door middel van overschrijving op uw bankrekening.

 

U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

Geknipte stoffen onder de 1 m, geknipte fournituren onder 1 m en op maat gemaakte producten. Ook beschadigde goederen worden niet teruggenomen. Patronen waarvan de verpakking beschadigd is worden niet teruggenomen.