Hoe kan ik de site doorzoeken?
Er zijn verschillende manieren om de site te doorzoeken.

  • Je kan zoeken per soort stof, vb Katoen, Tricot, Gabardine, ...
  • Je kan zoeken per categorie, zoals jongensstof, bloemenprint, uni, retroprint, klein motief, ...
  • Je kan ook zoeken door een zoekwoord in te geven in het zoekveld. Zoek je bijvoorbeeld een blauw katoentje, geef dan "blauw katoen" in in het zoekveld en druk op enter.

Hoe kan ik betalen?
Je kan betalen via Paypal, Kredietkaart, overschrijving of cash bij afhaling ( kies overschrijving en afhalen bij BabaRum).
Hoe werkt het kiezen van de lengte van de stof? Al de stoffen en fournituren die per 25 cm gekocht kunnen worden, worden geknipt in lopende meter. Als je bijvoorbeeld 1,5 meter stof nodig hebt ( 6 X 25 cm ), geef dan 6 in bij aantal en dan knip ik in 1 stuk 1,5 meter .
Hoe wordt mijn pakje verzonden?
België : Je kan kiezen tussen verzending naar je thuisadres met Bpost of naar een service punt of pakjes automaat van DPD, Kiala of Bpost. Je pakje wordt gratis verzonden vanaf 75 €.
  • Bpost begint aan 5,5 €. 
  • Levering in Servicepunt begint aan 5,5€.
Nederland : Je kan kiezen tussen verzending naar je thuisadres met Bpost of naar een service punt of pakjes automaat van DPD, Kiala of Bpost. Je pakje wordt gratis verzonden vanaf 100 €.
  • Bpost begint aan 6,5 € 

Verzending naar andere landen op aanvraag. 

Kan ik mijn bestelling terugsturen als ik niet tevreden ben?
Je kan enkel ongeopende producten terugsturen, zoals patronen, magazines, ritsen, garen,...
Produkten die op maat worden geknipt kleiner dan 1 meter, kunnen niet worden teruggestuurd. Voor meer informatie over verzakingsrecht, kijk in de algemene voorwaarden.

Hoe kan ik berekenen hoe groot een motief op een stof is?
De hand die gebruikt wordt op de meeste foto's is 13 cm van het puntje van de wijsvinger tot het onderste lijntje van de vouw tussen wijsvinger en duim. De meeste foto's zijn dan ook ongeveer van 13 cm op 13cm. Is het toch niet duidelijk hoe groot het motief is of heb je vragen bij een stof waar mijn hand niet opstaan, geef me gerust een seintje.

Hoe kan BabaRum me nog helpen?
Heb je een vraag over het aantal meter stof, de kleur van bepaalde fournituren, de keuze stof bij een bepaald patroontje ed, stuur me gerust een mailtje en ik probeer je zo goed mogelijk verder te helpen.
Heeft BabaRum speciale voorwaarden voor naaigroepjes, blogmadammen?
Beide. Zoek je meer informatie over deze speciale voorwaarden, of wil je jezelf registreren als blogmadam , stuur me dan gerust een mailtje via het contactformulier. 

Can I place an order from outside Belgium and the Netherlands?
At this moment you can already order from Germany, France, Czech Republic, Spain and UK. For shipment to other counties, please contact us.