Stof vs type workshop

Hoeveel stoffen heb jij thuis liggen die je zo mooi vindt, maar niet bij jezelf? Of hoe vaak heb je al iets voor jezelf gemaakt waarvan je dacht ... 'toch niet helemaal mijn kleur' of 'ik sta toch mooier met andere prints'. 

De kleur en de stijl consulenten hebben hun handen vol met dames die advies willen om te gaan shoppen, maar die stoppen meestal niet bij de stoffenwinkels. 

Daar brengen wij verandering in, want nu kan je ook geholpen worden bij het kiezen van de ideale stoffen en patronen voor jou type. 

Eerst wordt er toegelicht hoe we te werk gaan en wat de verschillende types zijn. Ook worden er tips gegeven voor dames met bv een kleine boezem, grote boezem, brede heupen, ... 

Uiteraard gaan we voor een gezellige workshop, maar aan de andere kant wordt er ook rechtuit gesproken. Onze bedoeling is om jullie verder te helpen met advies waar jullie echt mee aan de slag te kunnen. 

Ben je geïnteresseerd om zelf ééntje te organiseren voor jouw vriendinnen, of wil je graag deelnemen aan een publieke workshop, stuur ons even een mailtje voor meer info.